Over mij

Ik ben Annelies, 26 jaar oud en ik woon met veel plezier samen met mijn vriend in Groningen. Ik heb grote passie voor mens & stijl, daarom ben ik in maart 2019 mijn eigen bedrijf begonnen.

Ik ben opgegroeid in Drenthe, waarna ik op mijn 18e naar Groningen ben verhuisd voor de studie HBO – verpleegkunde. Gedurende mijn baan als psychiatrisch verpleegkundige, merkte ik dat mijn passie voor stijl & kleding steeds meer de overhand kreeg. Ik besloot dat het tijd werd voor actie!

De gedachte om mijn passie voor kleding én hulp bieden aan anderen te combineren, kon ik niet loslaten. Ik ben daarom de opleiding ‘imagocoach’ gaan doen aan de Stylingguide Academy in Arnhem. Hier ontdekte ik precies wat ik wilde: het coachen van vrouwen die onvoldoende kennis hebben van hun eigen kledingstijl en hier misschien onzeker over zijn. Daar wil ik graag verandering in brengen.

Ik zie in mijn omgeving dat veel vrouwen het lastig vinden om een juiste kledingstijl te vinden, passend bij hun figuur, persoonlijkheid en talenten. Hierdoor twijfelen vrouwen vaak aan hun kledingstijl en stralen ze niet uit naar de buitenwereld, wat ze eigenlijk zouden willen.

Ik ben van mening dat elke vrouw mooi is. Mijn doel is advies op maat: jij staat als klant centraal en ik denk graag in mogelijkheden. Ik ben open en toegankelijk. Ik wil een eerlijk advies geven en samen met jou op zoek gaan naar kleding die geschikt is voor jou. Ik kijk verder dan alleen styling, mijn doel is om jou te begeleiden naar een zoektocht naar het kiezen van de juiste kleding, waarin jij je zelfverzekerd, positief én meest belangrijke: jezelf voelt!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.