klantervaringen

Ik heb een super leuke middag met Annelies mogen doorbrengen! Alsof ik met een vriendin aan een kopje koffie zat maar dan wel eentje met verstand van stijl! Aan de hand van een gesprek met Annelies bespreek je wat voor type je bent, waar je van houdt, wat bij je past en in mij
geval, ook wat bij mijn bedrijf past. Op basis hiervan zijn we aan de slag gegaan. Eerst met een kleuranalyse om te bepalen welke kleuren mij goed staan om vervolgens samen mijn kledingkast in te duiken. Ik vond het super fijn dat Annelies haarfijn aanvoelde welke outfits mij zelfverzekerder maakten en ook kon laten zien waarom. Ze heeft nieuwe combinaties gemaakt van mijn “all time favorite pieces” die helemaal bijmij passen en waar ik zelf nooit opgekomen was. Gun jezelf een Annelies in je leven, een feestje voor jezelf en je kast!

  • Daisy, eigenaar van rassenmerk Beocca, Groningen

Super tof om samen met Annelies mijn bedrijf meer door te vertalen naar mijn kleding. De focus lag de laatste tijd vooral op mijn bedrijf, en zo fijn om weer eens tijd aan mezelf te besteden. Echt een cadeautje dus. Helemaal blij met de nieuwe combinaties (die al in mijn kledingkast lagen) en een peer toffe nieuwe items die we erbij hebben geshopt.

  • Doete Reitsma, Verloskundige bij Dubbel Zen Groningen

Annelies luistert goed naar je wensen en behoeften, geeft haar eigen eerlijke mening en observeert tegelijkertijd kritisch: hierdoor verraad je jezelf als je je niet helemaal lekker voelt in bepaalde items. Het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt in een (nieuwe) outfit. Bovendien legt ze precies uit waarom iets juist hartstikke leuk staat en hiermee zorgt ze voor een boost in je zelfvertrouwen, altijd mooi meegenomen natuurlijk! Annelies geeft advies is een professioneel bedrijf met naar mijn mening een gouden toekomst. Annelies heeft veel kennis van zaken en neemt ook nog eens alle tijd voor je in het geven van haar adviezen. Daarnaast heeft ze een erg goed gevoel voor stijl. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor mijn nieuwe stijl en uiteraard voor de kleurrijke nieuwe garderobe; echt een aanrader voor iedereen!

  • Rosanne Wichers, Psychiatrisch Verpleegkundige UMC Groningen

Op mijn vraag of mijn kledingstijl uitstraalt met wie ik ben als persoon en of dit aansluit bij mijn bedrijf, daar gaf Annelies in no-time antwoord op. Super blij mee! Binnenkort heb ik een fotoshoot voor mijn bedrijf, waarbij ik mijn persoonlijkheid wil vertalen naar een krachtig uiterlijk. De setjes die we hebben uitgekozen voor de fotoshoot, hangen al klaar in mijn kledingkast. Hoe fijn is dat?! Annelies, nogmaals ontzettend bedankt voor je enthousiasme, je advies en dat zetje in mijn rug om echt te laten zien wie ik ben en waar ik voor sta!

  • Lianne Smid, Virtual Assistant bij Lilly and the City, Groningen

Annelies heeft bij mij een stijladvies gegeven wat super leuk en leerzaam was. Door bewustwording over passende kleding bij mijn figuur en welke stijl ik wil uitdragen, heb ik veel kleding weggedaan. Maar ook kleding achter uit de kast gehaald die leuk te combineren is en mooi aansloot bij de kleurenanalyse.Annelies geeft een fijn en eerlijk advies en ik voelde me op mijn gemak. Ze is een topper en zal het iedere vrouw willen aanraden! Het helpt om gerichte aankopen te doen en daarmee minder miskopen te doen maar ook om weer kleding uit je eigen kledingkast opnieuw te ontdekken. Super bedankt Annelies!

  • Annelies Luining Verpleegkundig Specialist Groningen

Annelies is erg enthousiast en zeer professioneel in haar aanpak. Op de dag dat we hadden afgesproken had zij alles goed voorbereid en hebben we de kleurentest gedaan en zijn we mijn kledingkast doorgegaan. Binnen no time had zij maar liefst 10 nieuw outfits voor mij gemaakt van kleding die ik gewoon in mijn kast had hangen! Het stond superleuk en heb hier  veel complimentjes over gekregen. Hierna zijn we een traject in gegaan waarbij zij kledingadvies gaf tijdens het shoppen en hier zijn we nog mee bezig om je echt een style te geven die bij je past en waar je jezelf goed bij voelt! Echt een aanrader💪💪

  • Karin Grondsma, verpleegkundige UMCG