Imagocoaching

Ik noem mijzelf imagocoach, maar wat houdt dat eigenlijk in?

Ik ga uit van imagostyling, wat verder gaat dan ‘gewoon iemand’ mooi aankleden. Bij imagostyling gaan we naar de kern. 

Als imagocoach help ik jou om jouw persoonlijkheid en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat jijzelf inzicht krijgt over hoe jij op dat moment in het leven staat. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten hebben invloed op hoe jij door jouw omgeving gezien wordt.

Het doel van imagocoaching is om jou innerlijke kwaliteiten te vertalen naar een krachtige uiterlijk. Ik geloof dat een versterkt uiterlijk kan bijdragen aan het zelfvertrouwen. Als jij weet dat je er goed uitziet, kun je krachtiger overkomen en komt dat jouw prestaties in in privé-of je werkleven ten goede. Je gaat meer stralen, komt zelfverzekerder over en durft sneller buiten je comfort-zone te stappen. 

Het heeft niets te maken met het creëeren van een ‘perfect imago-beeld’ van het uiterlijk, maar gaat over het maken van juiste styling-keuzes om de positieve aspecten van elk individu te benadrukken. Iedere vrouw is mooi en mag gezien worden. 

Het doel is niet om een ander mens te worden, maar volledig uit te stralen naar de buitenwereld wie jij werkelijk bent of wilt zijn!
Uitstraling is dus een afspiegeling van je innerlijk. Ik help jou met het inzicht krijgen in een stijl die bij jou past en uitstraalt wie je bent.

Waarom is imagostyling van belang?

– Je wordt je bewust van je huidige uitstraling.
– Jouw uitstraling meer in kracht wordt gezet.
– Een consistente en passende kledingstijl creëren
– De opgedane kennis zelf kan toepassen. 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.