Ervaringen

“Annelies heeft bij mij een stijladvies gegeven wat super leuk en leerzaam was. Door bewustwording over passende kleding bij mijn figuur en welke stijl ik wil uitdragen, heb ik veel kleding weggedaan. Maar ook kleding achter uit de kast gehaald die leuk te combineren is en mooi aansloot bij de kleurenanalyse.Annelies geeft een fijn en eerlijk advies en ik voelde me op mijn gemak. Ze is een topper en zal het iedere vrouw willen aanraden! Het helpt om gerichte aankopen te doen en daarmee minder miskopen te doen maar ook om weer kleding uit je eigen kledingkast opnieuw te ontdekken. Super bedankt Annelies!! “

Annelies, 38 jaar – stijladvies basis


“Annelies heeft mij een compleet stijladvies gegeven. Ik was best onzeker, ik dacht namelijk dat veel kledingstukken mij niet goed staan, maar Annelies heeft mij goed kunnen adviseren over wat geschikte kledingstukken zijn voor mijn figuur. Het bleek dat ik het accent vooral moet leggen op mijn benen. Door de kleurenanalyse kwam ik erachter dat de kleuren van een wintertype mij goed staan. Door haar goede advies, merk ik dat ik beter ben gekleed en mij zekerder voel. Annelies kijkt naar een kledingstijl gericht op mijn leeftijd en wensen. Ik merk dat ik zelf nu ook kritischer kijk bij het aanschaffen van kledingstukken”.

Janny, 61 jaar – stijladvies compleet


“Annelies is bij mij langs geweest voor een garderobecheck. Annelies ziet heel snel wat bij elkaar past, wat wel of niet goed bij mijn figuur- en persoonlijke stijl past. Naast veel bruikbare tips over mijn kledingstukken, was het ook nog eens heel gezellig om dit samen met Annelies te doen”.

Martha, 60 jaar – stijladvies premium


“Ik heb samen met mijn dochter en schoondochters een adviesavond (workshop) gehad met Annelies. Super leuk, echt een aanrader”.

Carin, 60 jaar – workshopavond


Annelies geeft advies is voor iedereen een aanrader! Voorafgaand aan de kleur- en stylinganalyse gaf Annelies me een intakeformulier om in te vullen. Met dit formulier kreeg zij een goed beeld van mijn wensen, mijn huidige kledingstijl en natuurlijk van mijzelf. Sommige van de vragen vond ik persoonlijk erg pittig, maar daarin is Annelies ook toegankelijk: je hoeft het niet per sé in te vullen als je er niet uitkomt. Toen Annelies op onze eerste afspraak bij me langs kwam, vond ik dit erg spannend. We gingen mijn kast eens goed uitpluizen. Daarnaast zou ze die dag ook de kleurenanalyse bij mij gaan doen. Er wordt veel rekening gehouden met je eigen wensen en als je iets écht niet weg wilt doen, dan hoeft het ook niet. Anderzijds wordt je kast rigoureus aangepakt. Dit zorgt voor een opgeruimd gevoel: al het overbodige kan weg en het geeft een hoop ruimte voor een hele nieuwe garderobe! Diezelfde dag kreeg ik een kleurenanalyse. Dit was ontzettend leerzaam en leuk om te ondergaan. Annelies laat je meekijken in een spiegel en legt tegelijkertijd uit waar je op moet letten om de juiste kleuren te bepalen. Zo krijg je zelf ook goed een idee waar je in de toekomst op kunt letten als je eens gaat shoppen. Superleuk! Toen ik eenmaal wat ruimte had in mijn kast en de bij mij passende kleuren duidelijk waren, werd het tijd om te shoppen. Annelies had al een hoop leuke kleding online gevonden en vroeg me dit samen met haar te bekijken om mijn mening hierover te geven.  Uiteindelijk hebben we alles besteld en volgde er weer een uitgebreide sessie met deze nieuwe kleding. En raad eens? Ik ben voorzien van een hele nieuwe garderobe met items die ik zelf niet uitgezocht zou hebben, maar waar ik alleen maar goede reacties op krijg vanuit mijn omgeving! Annelies luistert goed naar je wensen en behoeften, geeft haar eigen eerlijke mening en observeert tegelijkertijd kritisch: hierdoor verraad je jezelf als je je niet helemaal lekker voelt in bepaalde items. Het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt in een (nieuwe) outfit. Bovendien legt ze precies uit waarom iets juist hartstikke leuk staat en hiermee zorgt ze voor een boost in je zelfvertrouwen, altijd mooi meegenomen natuurlijk! Annelies geeft advies is een professioneel bedrijf met naar mijn mening een gouden toekomst. Annelies heeft veel kennis van zaken en neemt ook nog eens alle tijd voor je in het geven van haar adviezen. Daarnaast heeft ze een erg goed gevoel voor stijl. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor mijn nieuwe stijl en uiteraard voor de kleurrijke nieuwe garderobe; echt een aanrader voor iedereen!  

Rosanne – 32 jaar – stijladvies compleet


Annelies is erg enthousiast en zeer professioneel in haar aanpak. Op de dag dat we hadden afgesproken had zij alles goed voorbereid en  hebben we de kleurentest gedaan en zijn we mijn kledingkast doorgegaan.Binnen no time had zij maar liefst 10 nieuw outfits voor mij gemaakt van kleding die ik gewoon in mijn kast had hangen! Het stond superleuk en heb hier  veel complimentjes over gekregen. Hierna zijn we een traject in gegaan waarbij zij kledingadvies gaf tijdens het shoppen en hier zijn we nog mee bezig om je echt een style te geven die bij je past en waar je jezelf goed bij voelt! Echt een aanrader!

Karin – 42 jaar – stijladvies compleet

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.