De panty

Het najaar komt eraan en dat betekent dat er een einde komt aan blote benen en dat je weer moet investeren in een goede panty. Ik heb nog altijd een haat-liefde verhouding met de panty. Ik vind het nog altijd moeilijk om om mijn panty voor een langere tijd heel en mooi te houden.

De panty is en blijft een lastig kledingstuk, want het juiste type panty kan veel voor je outfit en uitstralingen betekenen. Ik geef jou 5 tips om de juiste panty te vinden en te behouden;).

 1. Bij het dragen van een panty vraag je altijd af, waar wil ik bij deze outfit het accent op leggen? Als je graag het accent op je jurkje wilt leggen, houdt je panty dan gewoon rustig en zwart. Wil je juist de aandacht naar je benen brengen, kies dan bv voor een print panty.
 2. Koop een panty altijd een maat groter, vaak zitten panty’s te strak en vallen de maten kleiner uit. Een panty moet comfortabel zitten.
 3. Draag nooit een lichtere kleur schoen dan van je panty. Dus draag bij een zwarte panty altijd zwarte schoenen.
 4. Over het algemeen lijkt een dunnere panty t/m 30 denier chiquer en vrouwelijker dan dikkere panty’s.
 5. Wees je er bewust van dat een iets donkere denier panty (30 denier) bij een korte rok stijlvoller lijkt dan een dunnere panty (15 denier).
 6. Wil je met een panty graag ook je lichaam slanker laten lijken en je taille benadrukken? Kies dan voor een corrigerende panty.

Iedereen weet dat het aantrekken van een panty soms erg lastig kan zijn. Ik geef je een aantal tips voor het aantrekken van de panty.

 1. Zorg ervoor dat je nagels kort en niet voorzien zijn van haakjes. Kapotte nagels zorgen er namelijk voor dat je haakjes in je panty krijgt.
 2. Rek de panty voorzichtig uit voordat je de panty aantrekt.
 3. Rol de panty voorzichtig uit en maak met je handen ruimte in de panty voor je voeten.
 4. Trek de panty over je voeten en laat voldoende ruimte over bij je tenen.
 5. Trek met beide handen de panty op tot de knie.
 6. Doe nr. 2,3,4 & 5 daarna bij je andere been.
 7. Trek daarna de panty gelijkmatig en voorzichtig over je heupen.

Was je panty het liefste met de hand, dit om gaten te voorkomen. Gooi daarnaast NOOIT je panty in de droger, daar wordt je panty echt niet mooier van.

Investeer soms liever in een iets duurdere panty, zoals Kunert of Falke, deze panty’s zijn net wat beter van kwaliteit en lijken chiquer.
Ga je naar een belangrijk evenement? Neem dan een panty mee op reserve, in geval als je panty toch nog kapot gaat.

Succes met het vinden van een juiste panty!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.