On trend: de cowboylaars

De cowboylaars is dé schoenentrend van afgelopen seizoen en is vooral veel te zien op festival-events! Gelukkig kunnen we deze trend na de zomer ook nog uit de kast halen, want volgend seizoen liggen de winkels vol met de cowboylaars in verschillende kleuren: wit, zwart, bruin of zelfs in printvariant.

De cowboylaars zorgt voor een hippe en stoere look, maar kan met de juiste look ontzettend vrouwelijk zijn. Maar hoe combineer ik de cowboylaars nu goed, zodat het een vrouwelijke en elegante look blijft houden?

Als je de cowboylaars combineert met een jurkje, zorg er dan voor dat het jurkje niet te strak zit, maar kies juist voor een losser jurkje. Bij het dragen van een cowboylaars in combinatie met een jurkje is het belangrijk dat het jurkje boven de knie eindigt, maar zeker niet te kort is. De juiste lengte is 4 tot 8 cm boven de knie.

Heb je gekozen voor zwarte cowboylaarzen, dan kan je deze schoen in het najaar prima combineren met een jurkje en een zwarte panty (max 30 denier)! Combineer geen witte cowboylaars met een donkere panty!

De gouden regel van het dragen van een panty is dat de kleur van de panty nooit lichter mag zijn dan de schoen die je draagt!

Een cowboylaars is al een trenditem wat het oog aantrekt, zorg er daarom voor dat bij het dragen van een cowboylaars, de rest van je outfit rustig houdt. De cowboylaars kan heel goed combineert worden bij een lichtere of donkere jeans, met een egale blouse.

Daarnaast kan een cowboylaars ook heel goed worden gecombineerd met een midi-rok!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.