Imagostyling


Ik ga uit van imagostyling, wat verder gaat dan ‘gewoon iemand’ mooi aankleden. Bij imagostyling gaan we naar de kern. 

Als imagocoach help ik jou om jouw persoonlijkheid en kwaliteiten in kaart te brengen, zodat jijzelf inzicht krijgt over hoe jij op dat moment in het leven staat. Jouw persoonlijkheid en kwaliteiten hebben invloed op hoe jij door jouw omgeving gezien wordt.

Het doel van imago coaching is om jou innerlijke kwaliteiten te vertalen naar een krachtige uiterlijk. Ik geloof dat een versterkt uiterlijk kan bijdragen aan het zelfvertrouwen. Als jij weet dat je er goed uitziet, kun je krachtiger overkomen en komt dat jouw prestaties in in privé-of je werkleven ten goede. Je gaat meer stralen, komt zelfverzekerder over en durft sneller buiten je comfort-zone te stappen. 

Het heeft niets te maken met het creëeren van een ‘perfect imago-beeld’ van het uiterlijk, maar gaat over het maken van juiste styling-keuzes om de positieve aspecten van elk individu te benadrukken. Iedere vrouw is mooi en mag gezien worden. 

Het doel is niet om een ander mens te worden, maar volledig uit te stralen naar de buitenwereld wie jij werkelijk bent of wilt zijn!
Uitstraling is dus een afspiegeling van je innerlijk. Ik help jou met het inzicht krijgen in een stijl die bij jou past en uitstraalt wie je bent.

Het ontwikkelen van je eigen stijl doe niet in een aantal dagen, dit is een proces en hier is meer tijd voor nodig. Ik wil samen met jou graag onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen en dit vertalen naar een kledingstijl waar jij zelf 100 % achterstaat. 

Het vinden van je eigen stijl is een proces en daar is tijd en aandacht voor nodig. Ik neem jou graag mee in een traject, waarin ik jou ondersteun, motiveer en inspireer om creatief op zoek te gaan naar een versie van jezelf die je misschien nog niet kende.

Ik lever stijladvies op maat, we kijken naar mogelijkheden en bespreken positieve en belemmerende factoren. Uiteindelijk doorbreken we factoren die jou belemmeren en zou je zien dat het vinden van een passende kledingstijl makkelijker wordt. We gaan het uiterlijk versterken door te ontdekken waar jouw krachten liggen en deze vertalen we naar een passende kledingstijl.

Je ontdekt welke pasvormen het beste bij jouw figuur passen, welke kleuren jouw doen stralen, je creëert een consistente kledingstijl en gaat mogelijkheden zien in het combineren van kledingstukken.

Resultaat

  • Ontdekken welke kwaliteiten jij naar de omgeving wil benadrukken.
  • Belemmerde factoren op het gebied van styling doorbreken en nieuwe mogelijkheden zien.
  • Het vertalen van innerlijke kwaliteiten naar het uiterlijk. 
  • Het versterken van het uiterlijk en deze positief inzetten.
  • Het creëren van een consistente stijl. 
  • Oneindig mogelijkheden zien op het gebied van styling. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.