Spiegelsessie

Wat zie jij als je de spiegel kijkt? En ben je tevreden met wat je ziet?

Deze vragen kunnen best confronterend zijn, maar dit zijn vragen die aanbod komen tijdens een stijlsessie. Waarom?! Voor ons als vrouwen is altijd heel gemakkelijk om alleen maar de negatieve aspecten van ons eigen lichaam en eigenschappen op te noemen. Vaak vinden we het moeilijk om het positieve te benadrukken.

Maar wat nu als elke vrouw dit nu eens positief zou omdraaien? Wat als we de positieve aspecten van onszelf eens in kaart brengen? En nog belangrijker… deze positieve aspecten benadrukken? 

Geen enkel lichaam is perfect en iedereen heeft onzekerheden. Styling bij Annelies Geeft Advies gaat het juist niet over een perfect-imago-beeld na  te streven. Het gaat juist over de positieve van het lichaam te benadrukken, mogelijkheden zien en je mindset positief inzetten door belemmerende factoren te doorbreken. 

Kan jij jouw onzekerheden accepteren, of heb je hier nog moeite mee?! Ik help je alvast een handje. 

Durf jij het aan om eens goed naar jezelf te kijken; innerlijk & uiterlijk? Noem eens 5 positieve eigenschappen van jezelf & 5 aspecten van jouw lichaam waar jij trots op bent!