De overknee-laars

De overkneelaars komt de laatste jaren elke keer weer terug! En ik begrijp waarom: dit is een super tof en stijlvol item, wat mij betreft het hele jaar door!

De overkneelaars is een laars die over de knie komt en is een item dat al snel een sexy look kan geven. Het is een item die best lastig te combineren kan zijn, vooral als jij je outfit klassiek en stijlvol wil houden. 

Ik geef je een aantal tips over hoe je de overkneelaars stijlvol en chique kan houden.

  1. De overkneelaars is het meest stijlvol als deze wordt gecombineerd met een wijdt uitlopende jurk/rok. De overkneelaars blijft chique door een niet te korte jurk te dragen. Vermijdt een te strakke en korte jurk/rok in combinatie met de overkneelaars, want dan kan de look al snel een tikkeltje ordinair worden. 
  2. De meest veilig kleurenoptie voor een overkneelaars is om een zwart item te kiezen. Deze kan je in de winter makkelijk combineren met een heerlijke oversized trui, een panty en de zwarte laarzen. Kies je toch voor een mooie lichtere tint overkneelaars?! Kies dan met het dragen van een panty een lichte denier panty (max. 30 den). Vermijdt een te donkere panty gecombineerd een lichte schoen. 
  3. Combineer de overkneelaars met een midi-plissé rok of een wijdere midi-jurk. Doordat de panty niet zichtbaar zal zijn, kan je de lichtere variant overkneelaars op deze manier ook in de winter dragen! Deze combi is supervrouwelijk en stijlvol en ook nog eens lekker warm! 
  4. Combineer de overkneelaars met een jeans. Let wel op, dat je erbij een lossere blouse of sweater erbij draagt voor een meer elegante look!